Reeds meer dan 50 jaar…

Parfumerie Decaluwé in de Stationsstraat te Deinze zorgt al 50 jaar voor een vijfsterrenschoon- en frisheid. Deze exclusieve zaak in parfumerie- en schoonheidsproducten viert dit jubileum op een gepaste manier en wil in de toekomst op een drempelverlagende wijze en met een verruimd gamma en nieuwigheid zowel dames als heren bekoren. Dat is trouwens geen probleem want zaakvoerster Chrischa Decaluwé runt de zaak als schoonheidsspecialiste op professionele basis. Haar tips voor wie geen weg weet in de waaier schoonheidsproducten, die momenteel op de markt zijn en waarmee de publiciteit iedereen bestookt, zijn goud waard.

 

Vier decennia geleden kon niemand vermoeden dat het vroegere dameskapsalon Decaluwé zou uitgroeien tot een unieke parfumeriezaak zoals we ze nu kennen. Het was trouwens in 1966 dat de parfumerie het levenslicht zag in combinatie met het kapsalon. De zaakvoerders waren René en Georgette Decaluwé-De Coninck. Vandaar ook de naam Parfumerie Decaluwé. Gestart als bescheiden handelszaak is de parfumerie in de voorbije decennia uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Deinse schoonheidszaken. De groei en bloei die de zaak kende zijn zeker het gevolg van het vertrouwen dat men bij de klanten kon opwekken. Niet zo'n eenvoudige taak omdat de markt in de parfumeriewereld nu eenmaal een misschien iets te grote verscheidenheid etaleert. Met een goede kennis hebben de zaakvoerders die klippen tot op heden op een professionele manier weten te omzeilen. Geen wonder want sinds 1 januari 1993 heeft Chrischa Decaluwé, dochter van René, op basis van de voorkennis die ze thuis had opgedaan en afgestudeerd als schoonheidsspecialiste haar ervaring ten goede gebracht van de vele klanten. Bij Chrischa kan iedereen terecht voor al even professionele raad inzake de te gebruiken schoonheidsproducten. De nuttige tips die de zaakvoerster aan haar cliënteel meegeeft zijn niet te versmaden. Dit creëert een sterke band tussen specialiste en de klant. Chrischa weet perfect welk product bij wie en op welke huid past. Het maquilleren is na bezoek aan parfumerie Decaluwé kinderspel. Alle klanten worden er als sterren behandeld maar gaan ook met een vijfsterrengarantie van elegantie en sensuele schoonheid naar buiten.

 

In de parfumerie ontdek je ook exclusieve artikelen van alle grote merken. Een bijhorende troef is de vriendelijkheid waarmee advies wordt gegeven bij de aankoop van merkartikel. Dat werkt drempelverlagend. Voeg daar nog de zo goed als permanente korting bij 20 procent op de merken en van 10 procent op fantasiejuwelen en men begrijpt dat na meer dan 50 jaar het huis Decaluwé niet meer is weg te denken uit het Deinse handelsleven.

Omdat parfumerie- en andere schoonheidsproducten in de toekomst nog meer een spiegel van een levensstijl willen worden zit je als klant goed in de Stationsstraat. De zaakvoerster speelt met kennis op het uitbreidende gamma van nieuwigheden in.

 

De beste remedie tegen rimpeltjes is jong sterven klikt het gezegde. Zo drastisch hoeft het zeker niet. Met de juiste schoonheidsmiddelen en een gezonde levenshouding maakt iedere vrouw of man zich onweerstaanbaar. Voeg bij dat alles nog een elegant en sierlijk fantasiejuweel en het is zeker dat je onweerstaanbaar wordt. De parfumerie Decaluwé bied je die blijvende garantie. Kom eens kennis maken met de mooie handelszaak die zelfs na 50 jaar haar jeugdig temperament nog niet heeft verloren.

 

© 2020 - Parfumerie Decaluwe                                                                                                                                                                  Website door AERTDesigns